Logo

Nieuwe wind

Lieve Dixabilly vrienden

Bij deze zouden wij ons graag even voorstellen..

Wij zijn namelijk 2 jonge, vastberaden maar vooral ook enthousiaste mensen die Gino en Marleen ongeveer anderhalf jaar geleden hebben ontmoet. Zelf waren wij reeds de trotse uitbaters van onze mobiele bar, Drinks on Tour. Hierdoor komen we bij sommige misschien al bekend voor.

Toen wij hoorden dat Gino en Marleen opzoek waren naar opvolgers, hebben wij eigenlijk geen seconde getwijfeld. Ze hebben een super concept neergezet en zijn twee geweldige persoonlijkheden die wij volledig vertrouwen.

Wij weten dan ook dat “Dixabilly” hun kindje is en willen hier dan ook alle zorg voor dragen.

Momenteel zijn we druk bezig met het leren van alle kneepjes van het vak, maar dankzij alle begeleiding die wij krijgen van dit power duo, hebben wij er een goed oog op.

Voor al degene die bang zijn dat Dixabilly verandert, willen wij jullie gerust stellen dat wij heel graag het huidige concept willen behouden & dus alle burgers, hotdogs en meer .. beschikbaar blijven! Ook nemen wij de huidige events en kalender over, als wij uiteraard overal ook welkom zijn 😊

Dixabilly blijft dus hetzelfde, alleen nieuwe gezichten 😅. Maar zelf hopen we ook om die 2 goedlachse, vrolijke mensen nog geregeld terug te zien! Zoals wij al eerder tegen elkaar zeiden; wij hebben grote schoenen te vullen!

Hopelijk krijgen wij hiervoor ook de kans

Groetjes
Kurt & Mani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *